Turkulaista kuljetuspalvelua ympäristöä kunnioittaen

Turun Taksiasema Oy on moderni kuljetuspalveluyritys, sillä otamme ympäristöasiat vakavasti. Koska tarjoamme palveluita, joiden pääosassa ovat autot, olemme päättäneet huolehtia ympäristöasioista erityisen tarkasti ja noudattaa ympäristöön liittyviä lakeja ja asetuksia huolellisesti. Olemme koostaneet erityisen ympäristöohjelman, jonka avulla kehitämme jatkuvasti toimintaamme kouluttamalla henkilöstöämme sekä suunnittelemalla reittimme ja aikataulumme minimoiden näin autojemme tuottamat päästöt ilmaan.

Noudatamme palveluissamme vastuullista ympäristöpolitiikkaa

Ympäristöpolitiikkamme kaksi tärkeintä päämäärää ovat ilmaan joutuvien päästöjen, eli autojen pakokaasupäästöjen, minimoiminen sekä autohallimme energiankulutuksen (lämpö ja sähkö) vähentäminen. Saavuttaaksemme tavoitteemme, olemme muun muassa kouluttaneet kaikki kuljettajamme taloudelliseen ajotapaan, välttäneet tyhjäkäyntiä, suunnitelleet reitit tarkasti sekä siirtyneet energiansäästölamppuihin hallitiloissamme. Lisäksi käytämme toiminnassamme vain sellaisia yhteistyökumppaneita, joiden ympäristöpolitiikan tiedämme olevan myös vastuullista.

Kysy lisää & lue lisää ympäristöpolitiikastamme

Jos sinulla on lisäkysymyksiä ympäristöpolitiikkaamme koskien, ota meihin yhteyttä! Vastaamme mielellämme kysymyksiin sekä otamme vastaan kehitysideoita ympäristöystävällisemmän liiketoiminnan toteuttamiseksi Turun seudulla. Tutustu ympäristöpolitiikkaamme tarkemmin oheisesta tiedostosta!