Tilausajot näppärällä pikkubussilla Turusta

Tarvitsetko kuljetusta vähän isommalle porukalle? Kun henkilöauto jää auttamatta liian pieneksi mutta täyspitkä bussi tuntuu aivan liian isolta, Turun Taksiasema Oy:n pikkubussi on auto paikallaan. Mukavat pikkubussimme ovat 9 - 16-paikkaisia, joten ne ovat sopivia esimerkiksi erikokoisille kaveriporukoille tai pienille työporukoille.

Laadukkaat tilausajoneuvot mukavaan kyytiin

Turun Taksiasema Oy:n käyttämä autokalusto on korkealuokkaista, luotettavaa ja kestävää. Mercedes Benz -merkkiset pikkubussimme on varustelu ajanmukaisesti ja ne ovat sisätiloiltaan kätevästi muunneltavia. Kaikista autoista löytyy ilmastointi, pyörätuolinostin sekä DVD-soitin.

Pikkubussilla tehtävän tilausajon hinta

Pikkubussikuljetuksen hinta on tilausajoperusteinen. Käytännössä se on aina edullisempi vaihtoehto kuin kaksi tilataksia. 

Esimerkkihinta: Turun sisäiset päiväkuljetukset (klo 7.00 - 18.00), matkana esim. keskusta - lentoasema, hinta 65 € (sis.10 % alv.). 

Liiku helposti porukalla pikkubussin kanssa

Kun tarvitset laadukasta kuljetuspalvelua, käänny Turun Taksiasema Oy:n puoleen. Palvelemme sinua ystävällisesti ja asiakaslähtöisesti Turussa ja lähialueilla tarpeesi mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää pikkubussikuljetuksesta juuri sinun porukallesi!