Mukava ja miellyttävä tilausajo Turusta

Turun Taksiasema Oy tarjoaa laadukkaita tilausajo- ja taksipalveluita niin yksityis- kuin yritysasiakkaidenkin tarpeisiin. Otamme aina huomioon asiakkaiden erityistoiveet ja -tarpeet pyrkien täyttämään ne mahdollisimman hyvin: esimerkiksi invataksin palveluja tarvitsevat asiakkaamme saavat meiltä ensiluokkaisen huomaavaista palvelua.

Ammattitaitoiset kuljettajamme ovat kokeneita kuskeja, jotka ajavat tilausajokuljetuksemme rauhallisesti ja varmasti käyttäen korkeatasoista autokalustoa. Käytössämme on viihtyisiä tilatakseja, joihin mahtuu 1 - 8 henkilöä, pikkubussejakin löytyy isommalle porukalle. Tilausajopalveluitamme on mahdollista tilata Turussa ja lähialueilla. Soita ja kysy lisää!

Tilausajon hinta

Taksimatkan hintaan vaikuttavat viikonpäivä, vuorokaudenaika, odotusaika, ajettu matka ja siihen kulunut aika sekä matkustajien lukumäärä. Taksimatkan hinta vahvistetaan Valtioneuvoston asetuksella vuosittain. Asetuksessa määritellään enimmäishinnat, jotta asiakkaat voivat luottaa siihen, että taksimatkan kustannukset Suomessa ovat maltilliset huolimatta siitä, milloin ja missä asiakas käyttää taksia. 

Laadukkaat tilausajot sinun ehdoillasi

Kun tarvitset kuljetusta tiettynä päivänä tiettyyn kellonaikaan, järkevintä on tilata kuljetus etukäteen. Turun Taksiasema Oy:n laadukkailla kuljetuspalveluilla pääset määränpäähäsi vaivattomasti, mukavasti ja mikä tärkeintä, ajoissa. Tavoitteenamme on tarjota kaikkiin asiakkaidemme tilaamiin kuljetuksiin juuri se sopivin auto ja palvelumuoto.

Otamme aina huomioon asiakkaiden erikoistoiveet ja pidämme kiinni sovitusta aikatauluista. Ota yhteyttä, pyydä tarjous tai kysy lisää, niin sovitaan sinulle sopivasta tilausajosta!