Turun Taksiasema Oy – palvelun verran paremmat kuljetukset Turun seudulla

Turun Taksiasema Oy on täyden palvelun tilausajo- ja kuljetuspalveluyritys, joka tarjoaa kattavat taksipalvelut koko Turun talousalueella lähialueita, kuten Raisiota tai Naantalia, unohtamatta. Perinteisen taksiliikenteen ohella hoidamme myös invakuljetukset sekä tilausajot. Monipuoliseen palveluvalikoimaamme kuuluu myös karaokebussi, joka on esim. polttariseurueille varma tapa pitää meininkiä yllä myös paikasta toiseen siirtymisten aikana.

Yhteystiedot

Turun Taksiasema Oy
PL 11
21201 RAISIO

Puh. 0400 993 311

tilaus@turuntaksiasema.fi

Kiinnostuitko tilausajopalveluistamme?

Kun tarvitset laadukasta ja miellyttävää tilausajopalvelua, ota yhteyttä Turun Taksiasema Oy:öön. Täytä oheiselle lomakkeelle yhteystietosi ja viestisi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian! Muista myös nettiajanvarauksemme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Turun Taksiasema Oy
PL 11
21201 RAISIO

Y-tunnus: 2366326-1
Puh: 0400-993311

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Turun Taksiasema Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha