Karaokebussi ikimuistoiseen kyytiin Turun seudulla

Turun Taksiasema Oy:n karaokebussi on mainio matkustustapa polttareita, synttäreitä, työpaikan illanviettoja tai mitä tahansa muita juhlia vietettäessä. Rento ja iloinen tunnelma on taattu, kun karaokebussi kurvaa parkkipaikalta kohti haluamaanne määränpäätä. Singan hulppeasta 80000 biisistä löytyy varmasti laulettavaa jokaiselle, vaihtelipa porukkanne musiikkimaku sitten popista punkiin tai rock-musiikista reggaehen. Ota yhteyttä ja järjestä jengillenne unohtumaton elämys karaokebussin kyydissä!

Haluatko hypätä karaokebussin kyytiin? Näin helppoa se on:

  1. Varaa karaokebussi ennakkoon soittamalla tai lomakkeella.
  2. Lataa Singa - karaokesovellus puhelimeesi (se ilmainen versio)
  3. Nauti matkasta ja laula sydämesi kyllyydestä!

Täyden palvelun karaokebussi

Karaokebussimme on moderni, mukava ja hyvin varusteltu; kuin pyörillä liikkuva olohuone, jossa voit nauttia rennosta meiningistä, hauskasta seurasta ja mahtavasta musiikista. Turun Taksiaseman Karaokebussi tarjoaa:

  • Singan hulppeat 80000 karaokekappaletta
  • 2 langattomat mikrofonit
  • Tilat 16-laulajalle 
  • Iloisen ja hauskan tunnelman jossa sinä olet tähti 

Mitä karaokebussi maksaa? Kuinka suurelle porukalle?

Karaokebussi on tuntiveloitteinen. Tunnin hinta on 140 € (sis. 10 % alv.) ja siihen sisältyy Turun sisällä ajettava matka. Bussiin mahtuu jopa 16 innokasta laulajaa!

Karaokebussin voit varata käyttöösi Turusta ja sopia haluamasi reitistä ja määränpäästä kuskiemme kanssa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!